EN
NL
DE
Tibeg_1

Optimale efficiëntie in de asfaltwereld

Kippertruck van Tibeg met Tilbox ladekisten

In de dynamische wereld van de asfaltindustrie is efficiëntie een cruciale factor. Onlangs heeft onze klant, Tibeg, een indrukwekkende set afgeleverd die dienst zal doen bij een asfaltploeg. Deze luxe wagen is van alle gemakken voorzien om optimaal te presteren, en wij hebben Tibeg voorzien van handige opbergtoepassingen.

Rvs ladekisten 

Als het om logistiek gaat, dan is ruimte vaak een kostbaar goed. Tibeg heeft de kipper voorzien van op maat gemaakte roestvrijstalen (rvs) ladekisten, die volledig uittrekbaar zijn en een laadvermogen van maximaal 200 kg hebben. Deze Tilbox-model ladekisten vullen de ruimte achter de trap volledig op, waardoor de beschikbare ruimte optimaal benut kan worden. De rvs ladekisten bieden een veilige en gestructureerde opslagruimte voor gereedschappen en apparatuur. 

Krachtige combinatie 

Deze Mercedes Benz 10x4 Quadro knijperauto fungeert als een essentieel onderdeel van een asfaltploeg. De kern van deze indrukwekkende machine wordt gevormd door de Thermo Geïsoleerde Tibeg Kipperbouw. Deze achterover kipper is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de asfaltindustrie. Het biedt niet alleen duurzaamheid maar ook isolatie om het asfalt op de juiste temperatuur te houden tijdens het transport. De kipper is door Tibeg uitgerust met een onderliggende cilinder, asfaltsnip, multikappen en een doordacht doorlaadsysteem, waardoor het laden van klein materieel in de kipper efficiënt en probleemloos verloopt. 

Samenwerking voor succes 

Het succes van dit project is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen verschillende experts in de industrie. Tibeg, met expertise in de opbouw van kippers, en Tilbox als leverancier van maatwerk opbergsystemen. Hiermee heeft Tibeg een oplossing gecreëerd die niet alleen voldoet aan de behoeften van de klant maar deze ook overtreft. 

Benieuwd geworden naar onze opbergsystemen? Ontdek een breed standaard assortiment aan kisten en toebehoren in onze webshop. Bestel gemakkelijk en snel! Zit er geen passende oplossing tussen? Stel je unieke opbergkit samen met onze Tilsmart productconfigurator.