EN
NL
DE
Kisverlichting_1

Verlicht op weg met onze nieuwe kistverlichting

De ultieme oplossing voor veilig en efficiënt transport

Op zoek naar een eenvoudige maar effectieve manier om de veiligheid en efficiëntie van je transportmiddelen te verbeteren? Maak kennis met onze nieuwste toevoeging aan het assortiment: hoogwaardige kistverlichting. Deze innovatieve oplossing belooft de zichtbaarheid binnen je opbergkisten te optimaliseren, zelfs tijdens de donkerste ritten en op sombere dagen. Met deze verlichting heb je altijd snel en gemakkelijk toegang tot gereedschap en materialen, ongeacht de omstandigheden.

Slimme technologie voor optimale verlichting 

Een van de meest opvallende kenmerken van onze kistverlichting is de ingebouwde bewegingssensor, die zowel beweging als omgevingslicht detecteert. Dit betekent dat de verlichting automatisch wordt geactiveerd wanneer dat nodig is, waardoor je tot wel 6 uur lang kunt profiteren van helder licht zonder je zorgen te maken over onnodig energieverbruik. Met een handige schakelaar kun je eenvoudig de lichtsterkte aanpassen, zodat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt. 

Compact en draagbaar voor gemakkelijk gebruik 

Onze kistverlichting is niet alleen functioneel, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk en draagbaar. Met afmetingen van slechts 20 x 3 x 1,5 cm past hij moeiteloos in de meest uiteenlopende opbergkisten. De installatie is een fluitje van een cent: bevestig de meegeleverde magneetstrip op de gewenste locatie en koppel de verlichting hieraan. Geen gedoe met complexe installaties of bedrading. Voor een permanente opstelling biedt de meegeleverde micro-USB-kabel een eenvoudige oplossing. 

Robuust en weerbestendig ontwerp 

Onze kistverlichting is niet alleen handig, maar ook duurzaam en robuust. Het is spatwaterdicht en ontworpen om te presteren onder verschillende weersomstandigheden, waardoor het perfect is voor gebruik in diverse situaties. Deze kistverlichting is echt een must-have om je transportmiddelen te verbeteren. 

Voeg licht toe aan je werkdag

Met de Tilbox kistverlichting ben je altijd verzekerd van optimale zichtbaarheid en gemak, waar je avonturen je ook naartoe brengen. Ontdek het zelf en voeg deze handige innovatie toe aan je gereedschapsuitrusting. Altijd licht, altijd zichtbaar, altijd klaar voor actie! Verlicht je reis en bestel vandaag nog onze hoogwaardige kistverlichting.

Gerelateerde producten