EN
NL
DE
Middenstijl dubbele deuren

Opbergkist met dubbele deuren

Nu standaard in het assortiment

Ben jij op zoek naar de ultieme opbergoplossing om jouw gereedschap en benodigdheden veilig en georganiseerd te houden? Zoek niet verder! Onze nieuwste toevoeging aan het standaard assortiment, de rvs gereedschapskist met dubbele deuren en middenstijl, is ontworpen om aan al jouw opslagbehoeften te voldoen.

Nieuw in het assortiment 

De rvs gereedschapskist met dubbele deuren en middenstijl is vervaardigd met een plaatdikte van maar liefst 2 mm rvs. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft de kist ook extra stevigheid om zelfs de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan. Voor de échte Tilbox kenners is deze opbergkist niet nieuw qua ontwerp, maar wel nieuw in ons standaard webshop assortiment. Dit betekent dat de kist vanaf nu gemakkelijke en snel online te bestellen is! 

Slimme deuren met 90-graden hoek 

De deuren zijn ontworpen met een hoek van 90 graden, wat voor veel klanten een esthetisch voordeel heeft. De deuren kunnen volledig geopend worden wat zorgt voor gemakkelijk toegang tot de inhoud van de kist. Rondom de openingen van de kist lopen goten met rubberen afdichtingen die zorgen voor effectieve afwatering tijdens regenachtige dagen, waardoor je gereedschap en materialen altijd droog en beschermd blijven. 

Extra stabiliteit met middenstijl 

De toegevoegde middenstijl fungeert als een schot tussen beide deuren, wat niet alleen bijdraagt aan het strakke ontwerp, maar ook extra stabiliteit biedt aan de gehele constructie van de kist. De deuren openen zijwaarts, waardoor je nog gemakkelijker toegang hebt tot je materialen en gereedschappen. Dit doordachte ontwerp maakt het eenvoudig om snel te vinden wat je nodig hebt zonder onnodig te hoeven zoeken. Uiteindelijk bespaar je hiermee een hele hoop tijd. 

Elegante afwerking 

Voor een stijlvolle uitstraling is de kist volledig aan de zichtzijdes geborsteld. Deze verfijnde afwerking, voegt niet alleen een vleugje klasse toe, maar benadrukt ook de aandacht voor detail die in het ontwerp is gestoken. Om er zeker van te zijn dat de kist zorgvuldig wordt afgewerkt, gebeurt het borstelen, evenals de productie, handmatig in eigen huis. 

Bekijk snel de nieuwe toevoeging 

Met deze bijzondere kenmerken gaan we verder dan alleen opbergruimte bieden; we leveren een product dat uitblinkt in zowel functionaliteit als design. Investeer in de rvs gereedschapskist met dubbele deuren en middenstijl en ervaar de perfecte combinatie van kracht, handigheid en esthetiek. Upgrade vandaag nog naar de ultieme opbergtoepassing! Bestel de rvs gereedschapskist met dubbele deuren en middenstijl en ervaar het gemak van veilige, georganiseerde en toegankelijke opslag voor al jouw gereedschap en benodigdheden. Staat je gewenste afmeting er niet tussen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 206 86 88 of mailen naar sales@tilbox.com.

Gerelateerde producten