EN
NL
DE
Overlappende deuren

Tilbox rvs gereedschapskist met overlappende deuren

Tilbox verlegt de grenzen van het standaard assortiment

Stel je voor: een opbergkist die niet alleen veiligheid belooft, maar ook je werkruimte naar een hoger niveau tilt. Tilbox presenteert met trots de rvs gereedschapskist met overlappende deuren - een revolutionair product dat niet alleen je gereedschap organiseert, maar ook een statement maakt in duurzaamheid en stijl.

Stijlvol design, robuuste prestaties 

Deze gereedschapskist, gemaakt van hoogwaardig rvs, is niet zomaar een opbergoplossing. Met een volledige dikte van 2 mm biedt het niet alleen een robuuste bescherming voor je gereedschappen en materialen, maar het matte, stijlvolle design voegt ook een vleugje klasse toe aan je truck of trailer. De overlappende deuren openen met een vloeiende beweging vanuit het midden naar de buitenkanten, waardoor je als chauffeur eenvoudig toegang hebt tot al je benodigdheden. 

Veiligheid die je kunt zien en voelen 

De voorzijde van de kist is voorzien van een T-drop met espagnoletstangen en sleutels, waardoor je gereedschap met het hoogste niveau van beveiliging wordt bewaard. Het overlappende ontwerp van de deuren voegt een extra laag van veiligheid toe. Met deze opbergkist hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je waardevolle gereedschappen en materialen onderweg. 

Slimme kenmerken voor slim gebruik 

Functionaliteit staat centraal bij de rvs gereedschapskisten met overlappende deuren. De goot rondom voorkomt dat water de kist binnendringt, waardoor je gereedschap beschermd blijft tegen corrosie. Het product wordt exclusief montagemateriaal geleverd, waardoor je de vrijheid hebt om het volgens jouw wensen te installeren. 

Bestel nu en upgrade de opbergruimte 

Via de webshop van Tilbox wordt deze innovatieve gereedschapskist rechtstreeks bij jou afgeleverd. Profiteer van de voordelen van deze premium opslagoplossing en til je truck, trailer of aanhangwagen naar een hoger niveau. Is dit product er niet in de gewenste afmeting? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 040 206 86 88 of mailen naar sales@tilbox.com.

Gerelateerde producten