EN
NL
DE
Falkom_(1)

Tilbox opbergkisten voor Falkom allround bergingsvoertuig 

Bij Tilbox zijn we trots op onze rol als producent van opbergkisten die geschikt zijn voor elk type truck en trailer. Of het nu gaat om compacte modellen of op maat gemaakt vakwerk, wij bieden oplossingen voor diverse behoeften. Het is mooi dat we met onze kisten een stempel mogen zetten op voertuigen die door heel Europa rijden, waaronder die van Falkom. 

Allround bergingsvoertuig 

Onze klant Falkom heeft recent dit indrukwekkende bergingsvoertuig FAS 60001+1 afgeleverd, uitgerust met standaard Europa model opbergkisten. Wat deze kisten zo populair maakt is de combinatie van eenvoud, efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal met een plaatdikte van 1,5 mm en voorzien van roestvrijstalen scharnieren, staalkabels, rubberen afdichting, beluchtingsdop en t-drop slot. Al deze eigenschappen zijn bedoeld om de perfecte combinatie te realiseren. Falkom heeft zelf de coating gerealiseerd, waardoor de kisten mooi opgaan in het geheel van het voertuig. 

De functionaliteiten van de opbergkisten 

Chauffeurs van bergingsvoertuigen hebben vaak specifieke materialen nodig om voertuigen te veilig te kunnen bergen. Denk hierbij aan spanbanden en kettingen om een voertuig stevig mee vast te zetten. Tilbox kisten bieden niet alleen veilige en georganiseerde opslag, maar dragen ook bij aan de efficiëntie en effectiviteit van het werk van de chauffeur. Zo heeft Falkom gekozen voor een lademodule, waarmee de chauffeur profiteert van nog meer mogelijkheden om spullen georganiseerd op te bergen. 

Upgrade van het voertuig 

Bij Tilbox streven we ernaar om niet alleen opbergkisten te leveren, maar oplossingen die bijdragen aan de efficiëntie en functionaliteit van voertuigen in verschillende branches. De samenwerking met Falkom is een voorbeeld van hoe onze producten kunnen bijdragen aan de prestaties van voertuigen die in heel Europa dienst doen. 

Standaard en maatwerk 

Wil je profiteren van onze gestandaardiseerde opbergtoepassingen? Bekijk het diverse assortiment in de webshop. Sluit een van de standaard producten niet aan op je wensen en behoeften? Gebruik dan onze Tilsmart productconfigurator, een online tool waarmee je een kist volledig naar wens kunt samenstellen. 

Voor vragen of advies staan we klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via +31(0)40 206 86 88 of stuur een e-mail naar sales@tilbox.com.