EN
NL
DE
EN
NL
DE
Annet

Collega aan het woord: Annet

"Het is belangrijk om secuur te werk te gaan, zowel voor de klant als de collega's.''

Tilbox is steeds op weg naar nieuwe en betere toepassingen. Een onmisbare afdeling hierbij is natuurlijk de financiële afdeling. Tijdens iedere stap in het proces, van ontwikkeling tot verkoop, komt de financiële administratie te pas. Maar bij de functie van Annet komt veel meer kijken. Lees snel verder en maak kennis met Annet en haar werkzaamheden binnen Tilbox.

Wie ben je?

Mijn naam is Annet Bannenberg en ik ben 35 jaar. Ik woon in Borkel en Schaft en ben in 2018 begonnen bij Tilbox op de financiële afdeling. Ik ben moeder van drie meisjes. Druk, maar heel gezellig!

Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd Bootcamp ik bij mij in de buurt, in Borkel. Dit doe ik met veel plezier en is het hele jaar door. We sporten altijd buiten, ongeacht het weer, dat is heel prettig. Verder ben ik lid van een slagwerkgroep. Dit doe ik al een hele tijd, al bijna 25 jaar. Deze slagwerkgroep hoort bij de fanfare. Ik zit dus niet bij de fanfare zelf, maar we zijn een onderdeel ervan. Op maandagavond oefenen we en we hebben al lange tijd een redelijk vaste groep. Er zit veel jeugd bij de groep en wij drummen vooral voor de gezelligheid. Daarnaast doe ik de administratie van het bedrijf van mijn man. Genoeg te doen in mijn vrije tijd dus.

"De afwisseling binnen mijn werkzaamheden vind ik heel leuk, geen enkele dag is hetzelfde.”

Wat vind je leuk aan je werk bij Tilbox?

De gezelligheid, de uitdaging. Nu ik thuis drie kinderen rond heb lopen merk ik dat de diepgang in mijn werk me steeds meer trekt, het nadenken en uitdagende gedeelte in het vak wat ik doe. Van de kisten die geproduceerd worden moet een rekening worden gemaakt. De spullen die worden gebruikt om de kisten te maken moeten betaald worden. Alle salarissen van medewerkers moeten worden uitbetaald, dus een stukje loonadministratie komt er uiteraard ook bij kijken. Daarnaast is personeelszaken ook een onderdeel van mijn werkzaamheden. De afwisseling hierin vind ik heel leuk. Geen enkele dag is hetzelfde. Momenteel zijn we bezig met het aanbrengen van nieuwe structuur. Voorheen werd een bepaalde manier gehanteerd, omdat we het altijd zo deden. Dit wil niet zeggen dat deze manier per se de beste en snelste manier is. We deden het gewoon zo en het zat in ons systeem. We zijn nu aan het proberen om te kijken hoe het misschien makkelijker kan. Het is heel leuk om hiermee bezig te zijn en ik ben ook heel blij dat we hiervoor de ruimte hebben gekregen. Wat ik verder nog heel fijn vind aan mijn werk is de flexibiliteit die ik hier bij Tilbox heb. Ik kan ’s ochtends bijvoorbeeld de kinderen gewoon zelf naar school brengen, dat is geen probleem.

"Het is belangrijk om secuur te werk te gaan, zowel voor collega’s als voor de klant."

Eén van de Tilbox pijlers is: Klant centraal stellen. Hoe zorg jij hiervoor in jouw werk?

Secuur werken. De salarissen moeten precies kloppen. Je kan het niet hebben dat hier een foutje in zit. Ook als klanten een vraag hebben, moeten we dit snel kunnen afhandelen. We moeten hierin nauwkeurig werken. Dat is ontzettend belangrijk. Zowel voor collega’s als voor de klant is het dus van groot belang om secuur te werk te gaan.

Als je een collega moet kiezen waarmee je wel een dagje van werk zou willen ruilen, wie zou dit dan zijn?

Sowieso lijkt het me heel leuk om een dagje in de werkplaats te staan. Ik weet dat we sinds kort het inwerktraject hebben ontwikkeld en dat een dagje meelopen in de productie hiervan een nieuw onderdeel is. Het is eigenlijk jammer dat dit niet al eerder een standaard onderdeel was. Wél denk ik dat het een heel waardevolle toevoeging is. Het is logisch dat mensen van kantoor minder kennis hebben van de werkzaamheden in de productie. Echter is het werk wat er op kantoor wordt verricht uiteraard samenhangend met de werkzaamheden in de productie. Onbewust zal het werk dan toch wat gemakkelijker gaan als er ook echt een beeld bij gevormd kan worden. Je weet wat er gebeurt en herkent het in de werkzaamheden. Het werken met de lasersnijder lijkt me ook heel interessant. Volgens mij moet dit ook heel nauwkeurig gebeuren en het lijkt me leuk om te weten wat hierbij dan echt precies belangrijk is en hoe dit in zijn werk gaat. Tot slot lijkt het me gaaf om te weten hoe de programma’s van de engineers werken. Hoe komt bepaalde informatie bij hun binnen en hoe moeten zij dit vertalen naar de uiteindelijke tekening van een kist, waar eigenlijk de hele productie op draait.

Als je wat mocht veranderen bij Tilbox, wat zou dat dan zijn?

De muur tussen productie en kantoor zou ik wel willen verminderen. Toen ik hier net kwam werken hield het hele bedrijf met elkaar pauze in de gezamenlijke kantine. Zo hielden we contact tussen collega’s van de productie en van kantoor. Dit was nog voor de corona. Corona heeft daar wel verandering in gebracht. Het zou zonde zijn als er een splitsing zou ontstaan, want het is juist mooi om met z’n allen samen te zijn. Het is zo’n leuk team!

Lijkt het jou ook wel wat om binnen zo'n leuk team te werken? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct!