EN
NL
DE
BTC

Bas Truck Center kiest voor overlappende deuren

Rvs opbergkisten met overlappende deuren voor meer opbergmogelijkheden van nieuwe Volvo FH 500pk vrachtwagens

Bas Truck Center heeft met succes vijf gloednieuwe Volvo FH 500pk 4x2 trekkers afgeleverd bij Idealogistics Verhoeven. Deze trucks zijn onderdeel van een grotere order van 15 wagens, uitgerust met een scala aan geavanceerde functies om de efficiëntie en veiligheid te optimaliseren. Een opvallend kenmerk van deze trucks is de roestvrijstalen opbergkist met overlappende deuren. Deze kisten spelen een belangrijke rol in het vergroten van de opbergmogelijkheden en het beveiligen van gereedschappen en materialen.

Hoogwaardige opbergoplossingen voor maximale organisatie 

Een van de meest opmerkelijke toevoegingen aan deze trucks zijn de roestvrijstalen opbergkisten met overlappende deuren. Deze kisten zijn gemaakt van hoogwaardig geborsteld rvs. De kisten bieden een ultieme opbergoplossing voor gereedschap en benodigdheden. Met dubbele deuren die overlappen en openen vanuit het midden naar buiten, bieden ze gemakkelijke toegang tot essentiële items voor de chauffeurs. Bovendien zijn dit Tilbox model kisten met een klep in de hoek van 90 graden gebogen. Hierdoor zorgt de waterafvoergoot rondom ervoor dat de inhoud droog blijft, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. 

Geavanceerde kenmerken van de vrachtwagens 

De vijf nieuwe Volvo FH 500pk 4x2 trekkers, die onlangs zijn afgeleverd aan Idealogistics Verhoeven, zijn uitgerust met een indrukwekkende reeks geavanceerde functies. Naast een ruime Globetrotter XL cabine en een krachtige Turbo Compound motor, beschikken de voertuigen over een I-ParkCool standairco, DeLuxe2 elektrisch verstelbare chauffeursstoel, adaptief LED grootlicht, dodehoekcamera, en Side Collision Avoidance Support. Niet alleen voldoen deze kenmerken aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ze bieden ook een ongeëvenaarde efficiëntie voor de bestuurders. 

Toekomstige voordelen en klanttevredenheid 

Deze succesvolle aflevering onderstreept niet alleen de toewijding van Bas Truck Center aan het leveren van hoogwaardige voertuigen en accessoires, maar benadrukt ook de voordelen van samenwerking met gerenommeerde partners. Met een focus op efficiëntie, veiligheid en klanttevredenheid blijft Bas Truck Center streven naar innovatieve oplossingen die de prestaties van hun klanten verbeteren en tegelijkertijd voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Samenwerking 

Als specialist in opbergoplossingen voor vrachtwagens en trailers kijken we uit naar verdere samenwerking met Bas Truck Center. Samen tillen we de efficiëntie binnen de transportwereld naar een hoger niveau. 

Gerelateerde producten