EN
NL
DE
EN
NL
DE
Tilbox_Lassen_overleg

BBL leerling

Ben jij op zoek naar een leuke leerwerkplek waar je alle ruimte krijgt om jezelf te kunnen ontwikkelen? Zoek dan niet verder!

Bij een beroepsbegeleidende leerweg kies je voor een opleiding die bestaat uit de combinatie tussen werken en leren. Als BBL'er doe je veel praktijkervaring op en werk je tegelijkertijd toe naar een diploma. Je hebt veel contact met collega’s die je begeleiden bij je dagelijkse werk. Als erkend leerbedrijf willen wij je graag de kans bieden bij ons te komen en je passie voor het vak te laten groeien.

Als bedrijf zijn we hard op weg om de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Vanuit ons eigen pand in Valkenswaard ontwikkelen en maken wij rvs opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Je gaat werken met de nieuwste machines, de leukste collega’s en dagelijks de kans om veel te leren.

Wij hebben per direct ruimte voor:

  • BBL Kantbank operator
  • BBL Plaatwerk/Lasser
  • BBL Automatisering/Robotoperator


Wil je vanuit een andere opleiding bij Tilbox werken en leren? Neem dan contact met ons op. 

Wie ben jij?

Je volgt een opleiding in de richting van Mechatronica en Industriële Automatisering of Plaatwerk, Constructie & Lassen. Je bent leergierig, een aanpakker en gedreven. Je hebt ruimtelijk inzicht en gaat nauwkeurig te werk. Je werkt graag met je handen en hebt een passie voor metaal.

Interesse?

Weet jij genoeg en kun je niet wachten om te solliciteren? Stuur dan een mailtje naar HR (hr@tilbox.com). Bel je liever? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch bereiken via 040-206 86 88.